PRODUK-PRODUK 4LIFE TRANSFER FACTOR

4life Transfer Factor -
Molekul Halus Mendidik Sistem Imun Tubuh
DAPATKAN PEMBELIAN ANDA DENGAN HARGA AHLI DISINI & PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA! 

Tiada masa utk ke pejabat utk membeli? Kami hantar terus kepintu rumah anda. Penghantaran PERCUMA!!
Hub saya Zumaidi Zukri 012-640 6575

ATAU:

Ingin mendapatkan produk transfer factor terus di pejabat 4life dengan harga ahli. 
Gunakan ID no ini: 674 6435 Laila Hussin
Pejabat 4life Seluruh Malaysia
 

Terima Kasih kerana mengunjungi blog saya ; Ini talian saya EDDY 012-640 6575, jika ada sebarang kemusykilan boleh hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lanjut. Kita hanya berusaha segala penyembuhan adalah di atas Izin Allah. .Selamat mencuba. Semoga Allah melindungi kesihatan anda sekeluarga.Terima kasih 

Keputusan anda hari ini, boleh merubah nasib anda esok.Ini adalah tatacara pengambilan yang disarankan.( CARA PEMAKANAN 4LIFE TRANSFER FACTOR )

BERKENALAN DENGAN BARANGAN 4LIFE
[SEMUA PENGAMBILAN MAKANAN TAMBAHAN INI DIAMBIL KETIKA PERUT KOSONG –
½ JAM SEBELUM MAKAN]

* Jika rasa mengantuk,pening-pening,badan rasa sakit,selalu nak buang air besar,sembelit dll – semuanya tanda tindakbalas biasa dan jangan bimbang kerana ianya sementara.Ini juga sebagai tanda TF telah beroperasi menyerang dan merawat penyakit.Bermakna ianya sesuai dengan tubuh anda.

Sebagai fungsi meningkatkan daya imun bagi kesihatan optimal, TRANSFER FACTOR adalah :-

-30 kali ganda lebih berkesan dari royal jelly, spirulina, gingseng, propolis, gamat, wheat grass dan ginko.
-29 kali ganda lebih berkesan dari noni dan Aloe Vera.
-19 kai ganda lebih berkesan dari susu awal (colostrum).
-9 kali ganda lebih berkesan dri Lingzhi dan Ganoderma.

Penemuan Sains Bersejarah Abad Ini,
Hasil Dari Kajian Saintifik Selama 50 TAHUN Sejak Tahun 1949!1. TF ADVANCE
60 kapsul, 300mg/kapsul
Harga Ahli : RM 169.00
Harga Bukan Ahli : RM 202.80
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)


Kajian makmal bebas menunjukkan bahawa Transfer Factor ADVANCED Formula meningkatkan keberkesanan sistem imun dengan meningkatkan fungsi Natural Killer (NK) sebanyak 283%.  Sel NK adalah barisan hadapan sistem imun kita.

Transfer Factor (TF) ADVANCED juga dikenali sebagai "MOLEKUL AJAIB". TF ADVANCED adalah Molekul Pendidik Sistem Imun.  TF dapat memberikan informasi kepada sistem imun untuk mengenali "musuh-musuh" di dalam badan seperti kuman virus, bakteria, parasit dan juga sel2 kanser.  1 kapsul TF mengandungi informasi maklumat rupa bentuk lebih dari 100,000 jenis pathogen iaitu kuman, virus dan lain2 gejala penceroboh pembawa penyakit.

TF dapat meransang sistem imun untuk menyerang musuh2 penceroboh tersebut.  TF juga dapat menenangkan dan mengimbang kembali sistem imun apabila musuh2 telah berjaya di atasi menjadikan ia penawar utama untuk berbagai masalah ancaman penyakit termasuk masalah penyakit auto-imun (iaitu sistem imun yang diluar kawalan akan menyerang sel2 baik dan juga tisu tubuh badan).

MANFAAT UTAMA:
1.  Meningkatkan keupayaan badan mengingati serangan lalu, menggalakkan keberkesanan dan kesihatan sistem imun.
2.  Mendidik sel imun yang masih mentah mengenai bahaya semasa atau yang mungkin di hadapi, bersama dengan pelan tindakan
3.  Membantu di peringkat  mengenali ancaman kesihatan.
4.  Menggalakkan imbangan sistem imun

#Semua penyakit dimulakan dengan pengambilan. 2 biji pagi & 2 biji malam. Jika bertambah sakit tambah hingga 7 biji pada masa sakit dan makan 3 – 4 kali sehari terutama waktu yang sangat sakit. Dengan cara ini mempersingkatkan masa sakit. Penambahan dos tidak memudaratkan kesihatan kerana ia makanan kesihatan dan bukan ubat seperti yang disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

2. TF PLUS (plus)
90 kapsul/botol
Harga Ahli : RM 232.00
Harga Bukan Ahli : RM 278.40
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)


Transfer Factor (TF) PLUS adalah rumusan pembina imun terunggul Transfer Factor Advanced (100mg) yang dicampur dengan beberapa ramuan istimewa lain.  Selain daripada bahan utamanya iaitu Transfer Factor, TF PLUS juga mengandungi:
*) Maitake & Shiitake Mushroom (yang dapat membantu fungsi T-Sel (sistem imun)), Cordycep (kaya dengan polysaccharide yang dapat meransang aktiviti sistem imun),
*) Inositol HexaPhosphate (dikenali dalam fungsi kekuatan pencegahan),
*) Beta Glucan dr serbuk oat dan yis (peransang sistem imun yang dapat "mengejutkan" sel darah putih dari "tidur",
*) Mannans dari aloe vera (bahan yang terkenal kehebatannya lebih 3000 tahun sebagai agen anti-inflammatori, anti-viral, anti-bakteria dan lain2 kehebatan),
*) ekstrak Agaricus Blazeli (dikenalai sebagai raja cendawan-berfungsi antara lain untuk mengecutkan tumor,
*) Beta Sitosterol (peransang daya imun),
*) ekstrak daun zaitun (dapat menurunkan kadar duplikasi sel jangkitan kuman.

Kajian makmal bebas menunjukkan bahawa Transfer Factor ADVANCED Formula dapat meningkatkan keberkesanan sistem imun dengan meningkatkan fundsi Natural Killer (NK) sebanyak 437%.  Sel NK adalah barisan hadapan sistem imun kita.

MANFAAT UTAMA:
1.  Menggabungkan kekuatan Transfer Factor yang diperolehi dari kolostrum lembu dan kuning telur untuk sokongan sistem imun yang luas
2.  Meningkat keupayaanbadan mengingati serangan lalu, menggalakkan keberkesanan dan kesihatan sistem imun.
3.  Mendidik sel imun yang masih mentah mengenai bahaya semasa atau yang mungkin dihadapi, bersama dengan pelan tindakan.
4.  Membantu di peringkat mengenali ancaman kesihatan
5.  Menggalakkan imbangan sistem imun
6.  Memupuk dan menyokong sistem imun semulajadi, taktik pertahanan pertama tubuh anda dari penceroboh asing.3. CHEWABLE
90 chewable tablet/ 200mg/tablet
Harga Ahli : RM 173.00
Harga Bukan Ahli : RM 207.60
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)


Sama seperti Transfer Factor Advanced, tetapi di dalam bentuk chewable (dikunyah).  Rasanya enak, berperisa citrus dan sesuai untuk kanak2.  TF Chewable juga dapat membantu meningkatkan daya berfikir (IQ) untuk kanak2 dan dewasa.

4. RIOVIDA
(2 botol /kotak-500ml/botol)
Harga Ahli : RM 249.00
Harga Bukan Ahli : RM 298.80
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

TF Riovida adalah Transfer Factor di dalam bentuk jus yang dicampur dengan beberapa ramuan istimewa lain.  TF Riovida menggabungkan kemujaraban Transfer Factor E-FX dengan jus buah-buahan yang kaya dengan anti-oksidan (acai berry, buah delima, beri biru, elderberi, epal dan anggur ungu) untuk keperluan tenaga harian.

Riovida adalah minuman jus yang sesuai untuk semua lapisan umur dan produk awet muda yang sangat berkesan.  Riovida sangat disyorkan untuk digunakan bersama-sama dengan produk2 Transfer Factor yang lain bagi mendapatkan kesan yang lebih optimum.  

MANFAAT UTAMA:
1.  Membekalkan anti-oksidan tertinggi dari gabungan buah-buahan yang sangat kaya dengan anti-oksidan dan vitamin C
2.  Menggalakkan kesihatan jantung, sistem penghadaman, sistem darah dan sistem imun.
3.  Menyokong penjanaan tahap tenaga yang sihat.
4.  Mengandungi acai beri yang mempunyai kandungan anti oksidan yang amat tinggi (33 kali lebih tinggi dari teh hijau)
5.  Mengandungi bluberi yang membantu kesihatan penghadaman dan gerak balas inflamasi yang normal.
6.  Mengandungi Elderberi yang membantu meneutralkan radikal bebas, menggalakkan kesihatan jantung dan mengawal tahap stress.
7.  Mengandungi Laktoferin yg membekalkan protein susu yang menyokong sistem imun.

-Sejenis minuman buah-buahan yang dicampur tranfer factor sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa

5. TF VMC + TF CV

Vitamin Mineral-120 kapsul/botol
CV-60 kapsul/botol

Harga Ahli (set) : RM 220.00
Harga Bukan Ahli (set) : RM264.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)


Transfer Factor CV adalah rangkaian dari ramuan2 hebat yang dirumus khas untuk kesihatan sistem kardiovaskular (jantung).  Antara ramuan yang digunakan adalah Targeted Transfer Factor (khas untuk kesihatan sistem kardio, Red Rice Yeast, CoQ10, Resveratol, Arginate.  Bahan2 ini dapat menyokong kesihatan kadar kolestrol dan pembuluh darah, menyahkan radikal bebas, meluaskan dan melembutkan urat2 darah dan juga melancarkan perjalanan darah.

Transfer Factor CV juga mengandungi GINGKO BILOBA yang membantu meningkatkan pengaliran darah ke otak dan seluruh tubuh, seterusnya membantu meningkatkan memori dan penumpuan.  Digunakan secara kombinasi dengan 4Life Targerted Vitamin & Mineral Complex untuk meningkatkan kesihatan kardiovaskular dan jantung.  Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah darah tinggi, kolestrol tinggi, sakit jantung koronari dan lemah jantung

Transfer Factor CV juga mengandungi magnesium, potassium dan vitamin C yang membantu meregulasikan tekanan darah dan memberi keanjalan kepada pembuluh darah, vitamin B, terutama folic acid, vitamin B6 dan B12 dan anti oksidan seperti selenium, copper, zinc dan vitamin A, C dan E.  Antara lain, bahan2 ini dapat berfungsi untuk menurunkan kadar homocystein di dalam darah.

4Life Targerted Vitamin & Mineral Complex membantu kesihatan JANTUNG dan KOLESTROL.  Ramuan hebat yang dirumus khas untuk kesihatan sistem kardiovaskular (jantung).  Ia membantu menyokong kesihatan jantung dengan Transfer Factor daripada ekstrak kuning telur serta ekstrak tumbuh-tumbuhan.  Memberi manfaat kesejahteraan dengan menyokong keperluan jantung. Mengandungi campuran eksklusif yang merangkumi co-enzim Q-10, Gingko Biloba, bawang putih, ekstrak ragi beras merah dan minyak halia.
6.TF GLUCOACH
Vitamin Mineral-120 kapsul/botol
Glucoach-120 kapsul/botol

Harga Ahli (set) : RM 220.00
Harga Bukan Ahli (set) : RM264.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

Transfer Factor GluCoach membantu mengimbangi kadar gula dan kesihatan pankreas.  TF GluCoach mengandungi ramuan2 yang boleh membantu dan menyokong kesihatan PANKREAS menerusi sistem metabolik dan endokrine.  TF Glucoach berfungsi untuk mengawal gula dalam darah dan mengembalikan fungsi pankreas seperti sediakala.  Selain daripada Targeted Transfer Factor (khas untuk kesihatan fungsi insulin), GluCoach juga mengandungi Indian Kino, Gymnema Sylcestre dan Momordica Charantia (Bitter Melon) juga membantu fungsi memproses gula dalam badan.

TF Glucoach juga mengandungi minerals, herba dan phytonutrien yang membantu menyokong pengeluaran hormon yang sihat, menjaga kesihatan kadar gula dan membantu menukarkan gula kepada tenaga.  Ia juga mengimbangkan hormon, meransang peningkatan pengeluaran insulin serta meningkatkan sistem ketahanan dan metabolisme. 
Terdapat juga Korean Ginseng dan Fenugreek iaitu herba2 yang menyokong kesihatan kadar glukos dan kadar kolestrol.  Juga terda[at Chromium dan Vanadium yang menyokong kesihatan fungsi insulin.  Alpha Lipoic Acid (ALA) yang dikenali sebagai antioksida memberi sokongan kepada sistem metabolik dan endokrin dan menggalakkan pengimbangan tahap gula dalam badan. 

TF Glucoach didatangkan bersama2 TF Vitamin & Mineral Complex sebagai set sokongan yang sesuai untuk masalah kencing manis. Tf GluCoach juga sangat bagus untuk digandingkan dengan Tf Advanced untuk membantu kesihatan pankreas dan menyokong fungsi insulin.  Sesuai kepada pesakit type 2. Bagi pesakit diabetes Type 1 boleh menggunakan TF Advance.
7.TF BELLE VIE


60 kapsul/botol
LP : 40
Harga Ahli : RM 197.00
Harga Bukan Ahli : RM 236.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

Transfer Factor Belle Vie mempunyai sokongan khusus untuk wanita.  TF Belle Vie adalah nutrien yang baik untuk kesihatan dan kecantikan wanita.  Ianya mengandungi Transfer Factor khas beserta herba2 terpilih, anti oxidan, phytoestrogen, indole  dan  calcium d-glucarate.  

Khasiat utama:
1) Protein Transfer Factor membantu sel2 badan melawan sel2 asing yang menyerang organ payudara dan organ ginakologi wanita dan juga meningkatkan sistem pertahanan badan wanita.
2) Kandungan Belle Vie membantu pembaikan sistem reproduksi wanita dan payudara dengan membentuk estrogen-selular.  Membantu proses penyahtoksin secara semulajadi dan melawan agen free radical yang dapat merosakkan sel selular badan kita.

3)  Belle Vie mengandungi bahan lignan dan bunga lawang iaitu sumber utama phytoestrogen.  Phytoestrogen membantu tugas2 hormon estrogen wanita.  Belle Vie mengandungi bahan "indoles" dari sayuran brocoli, kubis dan kale, teh hijau dan biji anggur melawan free radikal

4)memperbaiki tahap kesihatan wanita.  Membantu proses penyahtoksik badan wanita supaya alat-alat sulit wanita dan payudara berada di paras kesihatan yang optimum

5)Sesuai untuk membantu mengurangkan simptom komplikasi pre/post menopause

6)Membantu proses kesuburan untuk wanita yang sukar hamil (digabungkan dengan TF Plus)

7) Increase sexual function

Belle Vie memberikan penawar semulajadi untuk memulihkan tahap kesihatan wanita disebabkan serangan penyakit2 baru dan virus terkini.

Apa Yang Membuatkan Produk Ini UNIK?
=> TF bertindak untuk meransang dan meningkatkan kekuatan sistem imun yang secara tidak langsung memberikan tenaga dan menyihatkan semua sistem dalam badan.

=>TF Belle Vie mengandungi Targeted Transfer Factor (molekul informasi khusus yang menguatkan tindakbalas imun terhadap pertumbuhan dan kualiti sel2 baru yang sihat) yang membantu mendidik sel2 imun dan meningkatkan kemampuan sistem imun untuk bekerja dengan lebih efektif dan mengenali serta bertindakbalas terhadap setiap ancaman yang berpotensi untuk mengganggu kesihatan tubuh badan.

=> Ciri2 NanoFactor Extract memberikan keseimbangan dengan cara menaikkan kemampuan sel2 imun dengan mengetahui bila harus bertindak, bagaimana harus bertindak dan bila harus kembali bertenang.


8. Enummi Losyen

-Untuk sakit kulit exema, psoriasis, kudis buta, gatal-gatal, kurap, panau,sejenis cacing pada kulit – sapu pada kulit bermasalah 3 kali sehari.Disamping itu perlu makan advance 2 – 3 biji pagi dan malam.
-Ia juga sebagai krim atau losyen pada tangan dan muka. Wajah akan bertambah cerah dan kemerah-merahan jika diamalkan menyapunya waktu pagi dan malam.


9. Renewall
 -Sebagai krim muka penghilang jeragat dan juga menghaluskan kulit muka.
-Digunakan ketika demam campak atau demam cengkering dengan cara menyapukannya pada kawasan yang terkena campak atau cengkering. Insyaallah tiada parut.10. Teh (Tea 4life)
Tea 4Life (30 Uncang/kotak)
Harga Ahli : RM 60.00
Harga Bukan Ahli : RM 72.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)
Teh hijau mempunyai banyak kelebihan dan manfaatnya sesiapa yang meminumnya. Bukan hanya mencegah penyakit tetapi sebagai antioksidan, mencegah radang dan sebagainya.

6 KHASIAT UTAMA TEA

1) Mengurangkan Risiko .

Kandungan polifenol, antioksidan kuat pada teh hijau dapat mencegah sel kanser berkermbang dalam tubuh. Berbagai kajian menunjukkan bahawa orang yang teratur minum teh hijau kurang risikonya terhadap penyakit kanser payudara, kanser perut, kanser kerongkong, kanser kolon (usus besar) dan kanser prostat.

2) Menyejukkan Kulit

Kulit anda bermasalah, mungkin bengkak atau gatal? Cubalah rendam teh hijau, sapukan pada bahagian kulit yang bermasalah. Teh hijau merupakan antiseptik semulajadi yang meredakan randangan dan gatal pada kulit. Anda boleh juga mencuba teh hijau untuk mengempiskan jerawat, kulit terbakar atau kelopak mata yang bengkak kerana menangis atau kurang tidur. Celupkan teh hijau di air, ambil uncangnya dan tampalkan pada tempat yang dikehendaki.

3) Menstabilkan Tekanan Darah.

Memiliki tekanan darah stabil, di bawah 120/80, adalah hal penting. Namun menjaganya adalah amat sukar apatah lagi anda suka makan makanan yang berlemak tinggi. Tapi orang yang mengamalkan minum teh hijau setiap hari sudah menghindarkan diri dari tekanan darah tinggi sebanyak 50 peratus berbanding mereka yang tidak biasa minum teh hijau. Sekali lagi kandungan polifenol (yang sekarang dikenal sebagai BCGC) yang membuatkan tekanan darah stabil. Polifenol membantu menjaga pembuluh darah yang berpotensi menaikkan tekanan darah.

4) Melindungi Daya Ingatan.

Teh hijau juga menjaga otak tetap tajam dan mencegah menjadi nyanyuk. Orang dewasa yang minum teh hijau sekurang-kurangnya dua cawan sehari tidak mempunyai masalah serius berbanding mereka yang minum teh kurang dari jumlah tersebut. Kenapa? Sekali lagi kerana antioksidan dos tinggi yang terkandung dalam teh yang memerangi radikal bebas yang berpotensi merosakkan saraf otak seperti yang kesihatan pada pengidap Alzheimer dan Parkinson.

5) Awet Muda

Semakin muda dan sihat arteri anda, maka kesannya anda juga makin terlihat lebih sihat dan lebih muda berseri. Jadi perangilah plak yang tertimbun di pembuluh darah yang akan meningkatkan risiko penyakit jantung dan strok. Tambahkan usia biologi dan tenaga dengan minum teh hijau.

6) Menurunkan Berat Badan.

Perkara ini yang kita suka bagi yang berbadan besar dan melebihi berat badan ideal. Teraturnyya minum teh hijau bererti anda telah mempercepatkan proses pembakaran kalori dalam tubuh.


Panduan minum Tea 4life:

Sekali sehari pada bila-bila masa. Masukkan seuncang Tea 4 Life ke dalam cawan dan masukkan air panas yang baru di didihkan. Rendam Tea 4 Life dalam 4 hingga 6 minit.

11.TF NUTRASTART
900gram/15 serving
Harga Ahli : RM 134.00
Harga Bukan Ahli : RM 160.80

(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

Nutrastart dirumus khas untuk pelansingan dan penurunan berat badan.  Memberikan zat yang mencukupi dengan hanya 160 kalori/sukatan termasuk 18 gram protein dan 10 gram serat.  Nutrastart juga mengandungi Transfer Factor untuk meningkatkan sistem imun.

Nutrastart boleh diminum bila2 masa sahaja untuk menggantikan makanan biasa samada untuk sarapan, makan tengahari, atau makan malam dengan rasa coklat yang sangat sedap.  Nutrastart sangat sesuai:
1)  sebagai 'meal replacement' untuk mereka yang sibuk
2)  sebagai 'pengenyang perut' untuk orang2 yang susah mengawal selera makan.
3)  untuk kanak2 sebagai sarapan sebelum ke sekolah.
4) untuk orang2 tua yang sakit yang tidak mempunyai selera makan

Cara pemakanan:
Masukkan 2 scoop Nutrastart ke dalam air sejuk 240ml dan digoncangkan dan diminum segera.  Nutrastart boleh juga dibuat sebagai ice-blended dan dicampur terus dengan buah-buahan seperti pisang.  Juga boleh dicampur dengan Nestum atau Oat.


12. 4LIFE ENUMMI SKIN CARE

KEAYUAN BERTEMU SAINS..
Enummi Skin Care

Menawarkan lebih banyak manfaat dan bukan sekadar regemen kecantikan biasa. Sebagai satu sistem penjagaan kulit lengkap yang mengandungi 4life Transfer Factor™. Setiap produk diperkuatkan dengan kandungan botani semulajadi, sokongan antipenuaan serta bahan terbukti yang memberikan penghidratan, khasiat dan perlindungan yang diperlukan oleh kulit anda.

Memelihara dan memulihkan kulit muka agar wajah menjadi lebih segar dan kembali muda.  Sistem penjagaan kulit yang baik membantu mempercepatkan pemulihan sel dan menyingkirkan sel kulit mati yang boleh menyebabkan kulit anda kelihatan kusam dan kasar.  Enummi Face adalah satu-satunya sistem penjagaan kulit yang mengandungi sokongan galakan imun 4Life Transfer Factor E-XF yang ekslusif.

Dirumus dengan ramuan sesuai untuk kulit sensitif. 4 langkah dalam rangkaian Penjagaa Kulit Enummi (membersih, menyegar,penjagaan khas serta melembap dan melindungi) menyerlahkan penampilan dengan kulit yang berseri..


Enummi Gentle Facial Cleanser
Enummi Gentle Facial Cleanser
Harga ahli : rm52.00
Harga bukan ahli : rm62.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)Langkah 1: Membersih 

enummi™ Gentle Facial Cleanser 
 

Pembersih yang ringan dan berbuih.  Cukup lembut untuk digunakan 2 kali sehari atau lebih.  Bagus untuk menyingkirkan kekotoran, bakteria dan mekap daripada kulit anda.  Mengandungi ekstrak bunga Arnica Montana.

Membuang kekotoran,saki-baki solekan dan debu tanpa menjejaskan kelembapan semulajadi kulit anda.Memberikan anda wajah yang segar dan bersih.

- Mengandungi ekstrak herba dan vitaminnuntuk menghidrat dan menyegarkan
- Mengandungi ramuan botanik agar penjagaan harian menjadi amalan yang menyamankan
- Membersih agar kulit tetap segar dan lembut
 Enummi Refreshing Toner
Enummi Refreshing Toner
Harga ahli: rm67.00
Harga bukan ahli: rm80.00
 (hubungi kami untuk tawaran harga menarik)Langkah 2: Menyegarkan

enummi™ Gentle Facial TonerBebas alkohol dan tidak mengeringkan kulit anda.  Menyingkirkan minyak berlebihan, sisa dan sel kulit mati.  Menyediakan kulit anda untuk menyerap pelembap.  Mengandungi Royal Jelly, bahan aktif secara biologi yang padat dengan 17 asid amino. vitamin B-Kompleks, protein, peptida, asid lemak dan lain2 untuk menambah kevitalan dan lembapan kepada kulit anda.

Membekalkan khasiat kepada kulit dengan vitamin, antioksidan dan kelembapan bagi memastikan keseimbangan keseluruhan dan menyediakan kulit untuk rawatan bernutrien tinggi
- Memperkaya kan kulit dengan nutrien humektan semulajadi untuk mengekalkan penghidratan dan kelembapan
- Mengembalikan keseimbangan PH dan membersihkan kekotoran dan sel-sel mati pada kulit
- Menjana penampilan kulit yang lembut,segar dan wajah yang cerah 
- Mengandungi Transfer factor XF™ Enummi Life C Energizing SerumEnummi Life C Energizing Serum
Harga ahli:rm115.00
Harga bukan ahli: rm138.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

Langkah 3: Penjagaan khas
enummi™ Life C Energizing Serum

Mengabungkan vitamin C dan bahan-bahan semulajadi lain untuk menyegarkan kulit yang pucat dan kelihatan lesu. Memperbaiki tekstur dan kecerahan wajah dan mengurangkan kemunculan bintik-bintik usia.
- Membantu menyerikan kulit, memperbaiki tona keseluruhan dan menghapuskan kemunculan bintik-bintik usia dengan vitamin C dan kandungan botani
- Membekalkan kulit dengan antioksidan untuk menentang unsur-unsur persekitaran
- Menyegarkan kulit yang lesu untuk memperolehi wajah yang lebih cerah
- Mengandungi Transfer factor E-XF™
 Enummi Restoring Eye Cream


Enummi Restoring Eye Cream
Harga ahli:rm135
Harga bukan ahli:rm162
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

Mengurangkan lingkaran gelap, kulit sembap dan bengkak, garis halus dan kedutandi bawah mata sambil melindungi kawasan dibawah mata supaya lebih cerah dan licin.


- Memberi kelembapan unggul dan kelembutan kulit dengan emolien dan pelembap yang mendalam
- Mencegah lingkaran gelap disekeliling mata dengan peptide yang berfungsi untuk
- Mengurangkan sembap, garis halus dan kedutan
- Mengembalikan nutrein penting asid amino
- Mengandungi Transfer Factor E-XF™Enummi Protective Day Moisturizer
Enummi Protective Day Moisturizer
Harga ahli: rm115.00
Harga bukan ahli: rm138.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)

 
Langkah 4: Melembap dan Melindung

pagi : enummi™ Protective Day Moisturizer
malam: enummi™ Night Recovery Cream
Pelembap yang ringan dengan perlindungan SPF 15, UVA dan UVB.  Melindungi kulit anda daripada kerosakan matahari yang memudaratkan.  Menghasilkan satu lapisan di bawah mekap anda.  Mengandungi ekstrak teh putih, satu antioksida berkuasa yang boleh mengurangkan keradangan dan melambatkan kerosakan radikal bebas.

Memberikan pelindungan,nutrien dan antioksidan untuk mengekalkan kelembapan agar kulit anda kekal terhidrat, bermaya dan terlindung.
- Mempertahankan kulit dengan perlindungan UV spektrum lebar SPF 15 yang diakui
- Memberi panghidratan dan menghasilkan lapisan pengekalan kelembapan
- Memberikan antioksidan kepada kulit untuk perlindungan unggul
- Mengandungi Transfer Factor E-XF™
 


Enummi Night Recovery CreamEnummi Night Recovery Cream
Harga ahli: rm135.00
Harga bukan ahli: rm162.00
(hubungi kami untuk tawaran harga menarik)


Memulihkan dan mengawet.  Bangun pagi dengan kulit yang lebih lembut, bersih dan segar.  Krim ini mengandungi Aloe Vera, Vitamin A dan E dan gabungan anti oksidan terpilih yang memberikan manfaat melawan penuaan kulit dan meningkatkan kelembapan.  Membantu pengeluaran sel2 baru yang sihat dan menjadikan kulit halus, bersih dan segar!
Bekerja keras sewaktu anda lena berehat untuk melembap,meremaja dan mengurangkan tanda-tanda penuaan supaya anda bangun dengan kulit segar dan ayu.

-Mengandungi kombinasi lembapan yang kaya untuk memberi penghidratan dan humektan untuk membantu kulit mengekalkan lapisan kelembapan yang semulajadi
- Memberikan antioksidan kepada kulit untuk melindungi dari unsur-unsur persekitaran
- Mempermuda dan memperbaiki tekstur kulit sepanjang malam
- Mengandungi Transfer Factor E-XF™
 ANTARA TESTIMONI 4LIFE TRANSFER FACTOR YANG TELAH BERJAYA!!Tiada masa utk ke pejabat utk membeli? Kami hantar terus kepintu rumah anda. Penghantaran PERCUMA!!
Hub saya Zumaidi Zukri 012-640 6575

ATAU:

Ingin mendapatkan produk transfer factor terus di pejabat 4life dengan harga ahli. 
Gunakan ID no ini: 674 6435 Laila Hussin

Jika anda mempunyai masalah2 berikut sy syorkan anda untuk mencuba Transfer Factor, dipasarkan di 74 buah negara sejak 1998 dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Ia selamat digunakan utk semua peringkat usia dr bayi hingga warga tua.
Untuk penerangan/konsultasi PERCUMA ttg masalah penyakit dan pembelian produk;
PENGHANTARAN TERUS KE PINTU RUMAH ANDA PERCUMA!
Call/whatsapp/ ke 012-640 6575 ( ZUMAIDI ZUKRI )
Facebook : Zumaidi Zukri
Website    : www.empayar4life.comJika anda ingin mendapatkan produk-produk TRANSFER FACTOR secara mudah disini berikut adalah tatacara pembelian:-
 
PENGHANTARAN KE DEPAN PINTU RUMAH/PEJABAT ANDA ,(DOOR-TO-DOOR)

Utk membeli ;
Hanya sms code < Produk yg nak> ke 012-640 6575.
 
**Produk Transfer Factor adalah saranan pengambilan  untuk membantu masalah anda hadapi .**